26 Nentor 2022

Një nga restorantet më të dashura të Shqipërisë, Rozafa Fish Restaurant” ka mirëpritur mysafirët të shijojnë kuzhinën e tij bashkëkohore internacionale, mikpritjen e ngrohtë dhe shërbimin e pashembullt në kulinarinë shqiptare, prej më shumë se tre vitesh. Menuja sezonale gjithnjë në zhvillim e Shefave tanë, tregon marrëdhëniet e restorantit me fermat locale, por gjithashtu dhe me produktet e freskëta të prodhura nga fabrikat “Rozafa”.


 

Kontakt:

  • Adresa 1: Rruga Luigj Gurakuqi 1001 Tirana, Albania
  • Nr. Telefoni: 068 208 7747
  • Adresa 2: Rruga Myslym Shyri 1001 Tirana, Albania
  • Nr. Telefoni: 069 601 5202
  • Web: http://www.rozafa.al/


Rrjetet Sociale:

[iconstyle_snapshop_pages]