Pizza Shardana

“Krijimtaria dhe finesa e kuzhines italiane, e realizuar me mjeshtëri nga Shardana”.
Ne në Shardana, i kushtojmë rëndësi të veçantë Picave.
Menuja e picave Shardana pergatitet nga Picaioli Italian Marco Mulas (Master Pizzachef-i i parë në botë).
  • Tretshmëria, aroma dhe lievitazioni natyral që përmban e bëjnë picën Shardana të vecantë.
Cdo ingredient e zgjedhim me shumë kujdes, duke përcjellë shije unike në një ambient të denjë për ta shijuar.

Kontakt:

  • Adresa: Rruga e Bogdaneve, pranë njësisë Bashkiake nr 10, kati 1-rë. (0,71 km) 1001 Tirana, Albania
  • Nr. Telefoni: 068 345 8244
  • Web: http://pizza-shardana.al


Rrjetet Sociale: