6 Dhjetor 2022

Sinani Cosmetics filloi punën në vitin 1992, në qytezën e Therandës. Gjatë viteve, përmes punës së palodhshme dhe sakrificave të shumta Sinani Cosmetics arriti të zgjerojë veprimtarinë e saj në terren, duke u bërë distributor i disa brendeve të famshme si: Flormar, Pretty,Deina , Pierre Cardin, Agiss Agiva, Derby, Hello Kitty & Barbie, Fe Accessories, Ital Wax, Bio Balance, Corine De Farme, NewLine Milano, HUNCA GLOBAL dhe Sts Holdin.dhe duke rritur numrin e pikave shitëse. Sinani Cosmetics momentalisht operon në Kosovë dhe në Shqipëri.


Kontakt:

[iconstyle_snapshop_pages]