6 Dhjetor 2022

Natyra është burimi i frymëzimit të produkteve tona. Principet aktiv, ngjyrat, aromat atraktive, shtohen ditë pas dite. Me 6700 bime superiore Italia është një ndër vendet më pro bio. Produktet tona kozmetike, formulohen pa përmbajtje kimikatesh, pa silikon, pa ngjyrues dhe pa paraben.
Për çdo porosi, kontaktoni Bottega Verde në Facebook ose Instagram


[iconstyle_snapshop_pages]