2 Dhjetor 2022

Phone Shop Albania sjell për ju një gamë të gjerë të gjithë llojeve të smartphone-ëve të markave Samsung dhe Apple, me oferta dhe çmimet më të mira në treg, garanci dhe cilësi, sjellim për ju dhe shumëllojshmëri aksesorësh të ndryshëm që ju nevojiten për smartphone-in tuaj. Porosit online dhe përfito transportin falas kudo ku ndodhesh në Shqipëri, mundësi blerjeje me këste të ulta mujore.


Kontakt:

  • Adresa: Blloku i ambasadave, Zogu i Zi, Tiranë.
  • Nr. Telefoni: 069 640 3876
  • Web: –

Rrjetet Sociale:

[iconstyle_snapshop_pages]