Një “Barbie” shtatzënë si Rihanna!

Një “Barbie” shtatzënë si Rihanna!

Rihanna vazhdon të tërheqë vëmendjen me stilin e saj të veshjes gjatë shtatzënisë. Këtë herë këngëtarja në javët e fundit të pritjes së ëmbël ka vendosu t'i bashkohet trendit "Barbie" dhe është shfaqur krah partnerit të saj Asap...

Si të vishemi në një ditë me shi?

Si të vishemi në një ditë me shi?

Nuk ka pse jua prish humorin shiu, gjithnjë nëse nuk futeni në kategorinë e njerëzve që e adhurojnë “motin anglez”. Është një ditë si çdo ditë tjetër dhe përpiquni ta merrni me pozitivitet. Shiu është thjesht një fenomen...

Faqe 3 nga 291 1 2 3 4 291


Buletin

Më shumë në email

Te Fundit