iconstyle.al > Aktualitet > Kjo gjëegjëzë po “çmend” internetin, e gjeni dot?

Kjo gjëegjëzë po “çmend” internetin, e gjeni dot?

Kjo është një nga gjëegjëzat që po çmend rrjetin kohët e fundit.

Jemi në fundjavë dhe fare mirë mund të luani me miqtë për të gjetur përgjigjen e saktë të saj. Pavarësisht se në leximin e parë duket i thjesht, në fakt ky test inteligjence fsheh një kleçkë.

Nëse vajza e Elonës është nëna e vajzës sime, çfarë më ka mua Elona?

  1. Gjyshe
  2. Nënë
  3. Vajzë
  4. Mbesë
  5. Unë jam Elona

E gjeni dot?

Nuk janë emaile të mërzitshme!

Regjistrohu për të zbuluar të vërtetat e të famshmëve dhe trendet e momentit.