iconstyle.al > Stil jetese > Kulture > Kjo është provat që duhet të punojmë vetëm 3 orë në ditë!

Kjo është provat që duhet të punojmë vetëm 3 orë në ditë!

Sa herë ke pasur idenë në kokë se ke punuar për orë të tëra, je lodhur shumë, por kur sheh orën është vetëm 11.00?!

Jemi të gjithë mbështetës të studimit më të fundit, rezultatet e të cilit do t’ju pëlqejnë të gjithëve!

Sipas kërkuesve, koha mesatare e punës, asaj produktive, është 2 orë e 53 minuta. Pra, as një e treta e punës që mendojmë apo themi se bëjmë. Me një bllok në dorë, shkoni te shefi dhe tregojini pikat e mëposhtme:

Kjo është lista me 10 përgjigjet më të shpeshta që kanë dhënë njerëzit për aktivitetin e përditshëm, në orarin e punës:

1. Kontrolloj rrjetet sociale        47%- për 44 minuta

2. Lexoj lajme në portale         45% për 1 orë e 5 minuta

3. Bisedoj me kolegët për aktivitetet pas pune    38% për 40 minuta

4. Përgatis çaj ose kafe                   31 % për 17 minuta

5. Pi një cigare                               28 % për 23 minuta

6. Flas në Whatsapp                        27% për 14 minuta

7. Përgatis diçka për të ngrënë     25% për 8 minuta

8. Ha atë që përgatita                    24% për 7 minuta

9. Flas me miqtë ose partnerin     24% për 18 minuta

10. Kërkoj punë të re                    19% për 26 minuta

Pra, kërkuesit arrijnë në rezultatin se ditës së punës i ngelen vetëm 3 orë, gjithnjë nëse nuk ndiheni si të përgjumur.

Nuk janë emaile të mërzitshme!

Regjistrohu për të zbuluar të vërtetat e të famshmëve dhe trendet e momentit.