iconstyle.al > Bukuri > Beauty and Celebrity > Kasti i “Pretty Woman”, ku janë sot aktorët? (FOTO)

Kasti i “Pretty Woman”, ku janë sot aktorët? (FOTO)

Filmi legjendë “Pretty Woman” ka 25 vite që është publikuar.

Një ndër historitë më të bukura të dashurisë ende nuk e ka humbur shkëlqimin e tij.

Por si janë sot aktorët e këtij filmi, ndërsa vitet duket se kanë bërë të tyren.

Burimi: Hollywood Reporter

Nuk janë emaile të mërzitshme!

Regjistrohu për të zbuluar të vërtetat e të famshmëve dhe trendet e momentit.