DURRËS

1. SHEMSEDIN SHUKRI ABAZI 08.07.1987, DURRES
2. DIENA AJET KARANXHAJ 07.10.1989, DURRES
3. ERIVOLA BAJRAM BROSHKA 20.05.1991, DURRES
4. BAJRAM ZEQIR HAJDARAMATAJ 30.07.1963, DURRES
5. AMELIA ALBERT LALA 21.05.2009, DURRES
6. KRISTI EDUART RECI 17.08.1994, DURRES
7. ESIELA DORJAN KARANXHA 10.01.2011, DURRES
8. EDUARD NDUE RECI 09.09.1965, DURRES
9. SADIK HAMIT QATO 14.09.1934, DURRES
10. KLAUS EDUART RECI 06.05.1988, DURRES
11. DOLORA PERILI RECI 06.01.1970, DURRES
12. SABAHETE HALIL LALA 04.02.1940, DURRES
13. GRISILDA SHKELQIM LALA 15.06.2000, DURRES
14. DIONISA ALBERT LALA 30.01.2018, DURRES
15. ENIS ALBERT LALA 30.01.2018, DURRES
16. EMILJO ALBERT LALA 28.06.2013, DURRES
17. MARJETA ISUF LALA 08.10.1988, DURRES
18. ILIR RAM LALA 20.11.1966, DURRES
19. ISAH SHUKRI ABAZI 30.11.1990, DURRES
20. ROZETA THANAS MECJA 31.08.1960, DURRES
21. SOTIRAQ VANGJEL MISHA 30.07.1964, DURRES
22. NAFIJE HAZIZ REXHEPI 30.09.1945, DURRES
23. FLATAR ZENELAJ 1955, DURRËS
24. XHULJETA SKENDER GJANA 20.05.1959, DURRES

THUMANË

1.BUKURIE ISLAM LEKA, 03.03.1939, THUMANE
2. FATMIRA QAZIM CARA, 07.07.1966, THUMANE
3. ERISA CARA, 28 VJEC, THUMANE
4. HASAN ALBERT CARA, 15.12.2001, THUMANE
5. FATMIRA CUKA, 44 VJEC, THUMANE
6. SARDI CUKA, 19 VJEC, THUMANE
7. SELVI DYLE LALA, 27.07.1945, THUMANE
8. ARJELA ROLAND LALA, 15.10.2014, THUMANE
9. HAJRIE MUSTAFA VATA, 64 VJEC, THUMANE
10. KRISTIAN MARJAN PRECI, 02.08.1994, THUMANE
11. SAIMIR PELLUMB GREGU, 31.09.1988, THUMANE
12. LUTFIE XHAFER CUPI, 20.10.1961, THUMANE
13. KLEMENT HAJREDIN CUPI, 28.04.1985, THUMANE
14. DRITA KASTRIOT CAKONI, 10.10.2004, THUMANE
15. SADAJANA BASHKIM HYSA, 08.06.1998, THUMANE
16. ALMIR ALBERT CARA, 22.02.1990, THUMANE
17. ROLEJDI SERVET VATA, 18.10.2012, THUMANE
18. PELLUMB SAMI GREKU, 09.12.1962, THUMANE
19. CELIKE NEVRUZ GREKU, 31.08.1962, THUMANE
20. HAJREDIN AHMET CUPI, 21.02.1953, THUMANE
21. ELIOS GEGA, THUMANE
22. ADERINA HASAN KADILI, 08.06.1998, THUMANE
23. ANTHI ILIA CARA, 02.02.1947, THUMANE
24. KASTRIOT QAZIM CAKONI, 31.08.1973, THUMANE
25. DIASTELA ISMAIL STENECI, 14.05.1994, THUMANE

MAMURRAS

1.ERSID AFRIM HOXHOLLI, 22.06.1987

TIRANË

1. XHESIKA BIQIKU

Më poshtë mund të njiheni edhe historitë përlotëse dhe të mësoni ëndrrat që u prenë në mes.

Almir Cara dhe Stela Steneci