iconstyle.al > Bukuri > Mireqenie > Gjashtë ushtrime për të luftuar celulitin vetëm në dy javë (FOTO)

Gjashtë ushtrime për të luftuar celulitin vetëm në dy javë (FOTO)

Pothuajse të gjitha femrat vuajnë nga celuliti dhe për to është një problem i madh. Ai formohet si pasojë e  kequshqyerjes dhe krijimit të yndyrnave në trup. Shumë vajza përdorin kremra të ndryshme, por jo gjithmonë shohin efekt, pasi është shumë e rëndësishme që ato të bëjnë edhe ushtrime fizike.

Më poshtë do të shihni 6 ushtrimet që do t’ju ndihmojnë të zhdukni celulitin për vetëm 2 javë:

2 sete nga 12 copë me secilën këmbë

3 sete nga 8 copë

3 sete nga 20 copë

5 sete nga 12 copë

2 sete nga 15 copë me secilën këmbë

2 sete nga 20 copë

Nuk janë emaile të mërzitshme!

Regjistrohu për të zbuluar të vërtetat e të famshmëve dhe trendet e momentit.