iconstyle.al > Aktualitet > Fotot më të mira të ditës: 13 mars 2018

Fotot më të mira të ditës: 13 mars 2018

Sivas, Turqi

Kadetët e policisë afgane marrin pjesë në ceremoninë e tyre të diplomimit.

Fotografi: Serhat Zafer / Anadolu Agency / Getty Images

Stamboll, Turqi

Një zjarrfikës shpëton një fëmijë nga vendi i një shpërthimi me gaz në rrethin Fatih

Fotografia: Elif Öztürk / Anadolu Agency / Getty Images

Singapore

Pastruesit e dritareve punojnë në çatinë e teatrit Esplanade. Ndërtesa ka më shumë se 7,000 mbrojtëse alumini për të mbrojtur banorët nga nxehtësia që Singapori ka gjatë gjithë vitit

Fotografia: James D Morgan / Getty Images

Londër, Britani të Madhe

Mirror Piece II nga Joan Jonas do të shfaqet në Tate Modern nga 14 marsi.

Fotografia: Graeme Robertson për Guardian

Nuk janë emaile të mërzitshme!

Regjistrohu për të zbuluar të vërtetat e të famshmëve dhe trendet e momentit.