Emergjenca COVID-19

Çfarë dihet deri tani për variantin Omicron

Çfarë dihet deri tani për variantin Omicron

Prej disa javësh grupet kërkimore dhe institucionet shëndetësore po punojnë për të kuptuar nëse varianti Omicron është më i rrezikshëm se variantet e tjera të koronavirusit që janë shfaqur më parë dhe nëse vaksinat që janë në dispozicion...

Faqe 1 nga 125 1 2 125


Buletin

Më shumë në email

Te Fundit