iconstyle.al > Modë > Icon Stil > Bluzat më të bukura që mund të vishni me xhinset tuaja të preferuara këtë sezon

Bluzat më të bukura që mund të vishni me xhinset tuaja të preferuara këtë sezon

Nëse ende nuk keni nisur të bëni pazaret e pranverës, ne po ju sjellim një koleksion me foto të bluzave më të bukura të stinës.

Ka shumë mundësi që këtë pranverë të vishni po të njëjtat xhinse, por duke i kombinuar me modele bluzash të ndryshme, nga ato me mëngë voluminoze, te ato me dizajne lulesh dhe vijash.

Dhe askush nuk do ta vërë re nëse ju mbani të njëjtat palë xhinsesh dy ose tri ditë radhazi. Më poshtë mund të shihni bluzat më të mira të pranverës:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

Nuk janë emaile të mërzitshme!

Regjistrohu për të zbuluar të vërtetat e të famshmëve dhe trendet e momentit.