Arjeta Dhima: 4 manifeste për modelingun

Arjeta Dhima: 4 manifeste për modelingun

Inteligjenca dhe aftësia për të folur me gjuhën e trupit, përcaktojnë staturën e një modeleje në setin fotografik. Kjo nuk arrihet në një ditë. Përvoja botërore ka kaluar suksese dhe dështime; fazë normale. Për të ecur përpara; hyn...

Super Sara

Super Sara

… në Tiranë jeton antipodi i tallavasë masive dhe qypit me ritme të ngecura në llucin e zeros. Takoj Sara Kapon. Më përshëndet miqësisht, ndërsa vjen e qethur tullë, pa make up, shumë sportive. Duket kaq feminile, saqë...

Faqe 2 nga 7 1 2 3 7
Shkarko Snapfood dhe fito 10% ulje në porosinë e parë