iconstyle.al > Men > Aksesori që i nevojitet çdo mashkulli

Aksesori që i nevojitet çdo mashkulli

Ju mund t’i merrni mashkullit special në jetën tuaj, babai ose vëllait një tjetër kravatë, por kjo gjë nuk do të jetë aspak e veçantë. Në vend të kësaj zgjidhni që t’i merrni një papion të veçantë.

Për vite me radhë ky lloj dekori në qafë është tallur dhe u largua si detaj nga veshjet e meshkujve. Gjë që e ktheu veshjen e këtij simboli të komfortit si një akt i rebelimit.

Por tashmë këto lloj papionësh janë një aksesor që kompleton veshjen e meshkujve nga tapeti i kuq deri te rastet e njerëzve të përditshëm. Gjithsesi duhet të zgjidhni gjithmonë madhësinë e caktuar pa e tepruar dhe kombinojeni me veshjen.

Burimi: Get kempt

Nuk janë emaile të mërzitshme!

Regjistrohu për të zbuluar të vërtetat e të famshmëve dhe trendet e momentit.