iconstyle.al > Bukuri > Keshilla Bukurie > 7 gabimet që ndikojnë në formën e gjoksit (FOTO)

7 gabimet që ndikojnë në formën e gjoksit (FOTO)

Zona e dekoltesë është shumë delikate. Ne kujdesemi për fytyrën tonë, por harrojmë bustin.

Shohim se forma e gjoksit ndryshon e kjo na shqetëson, por sërish nuk e dimë se cila është arsyeja. Duhet të keni kujdes me zakonet e përditshmërisë pasi janë ato që e dëmtojnë bustin tuaj.

1-Numri i gabuar i reçipetave. Kur ju merrni numrin e  gabuar gjinjtë e humbasin formën e tyre, reçipetat e vogla shtrëngojnë enët e gjakut, kështu që kini kujdes në zgjedhjen tuaj.

2-Përdorni piskatoren për të hequr qimet në gjoks. Pjesa e gjoksit është shumë delikate, kështu që zgjidhni një mënyrë më të butë.

3-Shtrëngimi i gjoksit me duar ka të njëjtin efekt si reçipetat e vogla.

4-Piercing janë të rrezikshëm, sepse vendosen pranë nyjave limfatike.

5-Vrapimi pa reçipeta sportive çon në deformim të gjoksit.

6-Nuk përdorni krem, por po gaboni sepse zona e dekoltesë duhet të jetë e mbrojtur.

7-Flini përmbys, por duhet të dini se gjoksi juaj shtypet dhe me kalimin e kohës zvogëlohet.

Nuk janë emaile të mërzitshme!

Regjistrohu për të zbuluar të vërtetat e të famshmëve dhe trendet e momentit.