iconstyle.al > Modë > Icon Stil > 5 të famshmet shqiptare më me stil të javës (FOTO)

5 të famshmet shqiptare më me stil të javës (FOTO)

Të vishesh me stil nuk varet vetëm nga gjendja ekonomike. Shumë stilistë thonë se një person ka stilin e tij pavarësisht të ardhurave. Megjithatë, të jesh një personazh i famshëm televiziv do të thotë të investosh, për të pasur një imazh të mirë në sytë e teleshikuesve ose fansave.

Për këtë kujdesen shumë mirë të famshmet, blogeret dhe personazhet televizive që përcjellin imazhin e tyre falë medias. Ne do të sjellim çdo javë disa nga stilet më të mira të të famshmeve shqiptare, duke përzgjedhur disa nga paraqitjet më të mira të javës.

Më poshtë mund të shihni 5 të famshmet më me stil të kësaj jave:

Riselda Sejdija

Lori Hoxha

Rita Ora

Irena Kita

Dua Lipa

Nuk janë emaile të mërzitshme!

Regjistrohu për të zbuluar të vërtetat e të famshmëve dhe trendet e momentit.