iconstyle.al > Modë > Icon Stil > 18 fustanet më “must” për të shkëlqyer në një dasmë në vjeshtë (FOTO)

18 fustanet më “must” për të shkëlqyer në një dasmë në vjeshtë (FOTO)

Në përgjithësi të gjithë jemi dëshmitar të faktit që pjesa më e madhe e dasmave organizohen në muajt e verës. Mirëpo duke pasur parasysh temperaturat përvëluese që na shoqërojnë gjatë kësaj stine zgjedhja e fustanit që ne do të veshim gjatë ceremonisë apo festës së organizuar bëhet e vështirë.

Ndërsa stina e cila konsiderohet si perfektja për të organizuar një dasmë është vjeshta. Temperaturat nuk janë shumë të larta, por nuk është as ftohtë dhe ju mund të zgjidhni të vishni çfarë të doni pa u shqetësuar aspak.

Ndërkohë që vetëm pak ditë na ndajnë nga stina e vjeshtës dhe ndoshta secili prej nesh është i ftuar në një ceremoni dasme, 18 fustanet që na duhen dhe më të cilët do të shkëlqejmë janë të përzgjedhurit e mëposhtëm:

Burimi: ELLE

Nuk janë emaile të mërzitshme!

Regjistrohu për të zbuluar të vërtetat e të famshmëve dhe trendet e momentit.