ICONstyle > Men
ROBERT de niro

Ka jetuar 73- vite deri tani, por ka edhe shumë suksese për të përjetuar. Robert De Niro është përzgjedhur bashkë me McCaul Lombardi si protagonist i reklamës së re të Ermenegildo Zegna. Fushata e titulluar “Defining Moments”, përfshin edhe…

landscape-1487714913-hbz-hot-men-instagram-index

“Instagram”-i juaj ka mjaftueshëm postime të stilit të rrugës, foto interesante dhe shumë blogera të zgjedhura me kujdes, por ndoshta nuk ka mjaftueshëm meshkuj për të ndjekur? Asnjëherë nuk ka mjaftueshëm! Nga blogerët te DJ-të, modelët, aktorët apo reperët,…

boyfriends-of-instagram

Nëse ka ndonjë gjë që tregon anën e vërtetë të mediave sociale, janë të “Dashurit të “Instagram”-it” në “Facebook”. Ky është vendi (profil i hapur në rrjetin social) ku meshkujt mblidhen për të ndarë kohëzgjatjen që iu duhet për…