6 Dhjetor 2022

Loft, distributori i vetëm i brandit britanik, tashmë edhe në Shqipëri. Loft, i cili është i pranishëm në qendrën tregtare TEG prej 5 vitesh, sjell një risi veshjesh për meshkuj dhe femra, me një variacion midis stilit të përditshëm dhe sportiv. Këtë verë, Loft sjell një nga koleksionet më të bukura deri tani, të mbushur me ngjyra dhe veçanërisht stilin unik të brandit. Nëse nuk e keni vizituar akoma, ç’po prisni?
Gjithashtu Loft ofron shërbim delivery nëpërmjet porosive në rrjetet sociale.


Kontakt:

  • Adresa: TEG kati i dytë

Rrjetet Sociale:

[iconstyle_snapshop_pages]