6 Dhjetor 2022

Top Shop është një nga markat më të njohura. Produktet Top Shop janë gjithmonë unike dhe të zgjedhura me kujdes duke ndihmuar njërëzit për një mënyrë jetese më të thjështë dhe për të jetuar shëndetshëm falë larmishmërisë së produkteve që markat tona ofrojnë.

Dormeo, sinonimi për një gjumë të mirë e të shëndetshëm. Çdo nevojë e juaja pë dhomën e gjumit dhe jo vetëm do ta gjeni në Dormeo.

Delimano plotëson çdo kërkes tuajën në kuzhinë, nga enet e gatimit, aksesorëte kuzhinës dhe serviset.

Rovus lehtëson pastrimin e shtëpisë me produktet praktike që ofron.

Wellneo, larmishmëri produktesh për të qënë në formë dhe përkujdesin ndaj vetes.

Walkmaxx, rehati në çdo hap me këpucët unike me shollë të harkuar që përmirsojnë posturën dhe eliminojnë goditjet.


Kontakt:

         Adresat:

Rr. Sami Frashëri, Kulla Metropol, Kati 1
QTU – Autostrada Tiranë-Durrës, km 3-të
Rruga Qemal Stafa, Qendra Turdiu, Kati 1
Rr. 5 Maji, Qëndra Tregtare Concord, Kati -1
Qëndra Tregtare Kristal, tek Lagjja Komuna e Parisit

Rrjetet Sociale:

[iconstyle_snapshop_pages]