Snapfood

Restorantet më të mira, marketet dhe farmacitë e Tiranës, me një klik vijnë në derën e shtëpisë suaj! Falë aplikacionit Snapfood, porosisni fare lehtë gatimet tuaja të preferuara apo produktet që ju nevojiten, pa u dashur aspak të dilni nga shtëpia. Në vetëm pak minuta, porosia do të vijë në shtëpinë tuaj në mënyrë të sigurt dhe higjienike. Aplikacioni shkarkohet falas në App Store dhe Play Store.


Kontakt:

  • Adresa: Rruga Sami frasheri perballe Drejtorisë se Policise 1001 Tirana, Albania
  • Nr. Telefoni: 069 777 7653
  • Web: https://snapfood.al/


Rrjetet Sociale: