28 Nentor 2022

Bar Restorant Serendipity the Mexican ofron menu të pasur meksikane, shqiptare dhe ndërkombëtare. Ushqim i freskët dhe shërbim profesional.


Kontakt:

  • Adresa: Rruga Ibrahim Rugova, Kati i 1-re, Tirana
  • Nr. Telefoni: 068 902 8029
  • Web: #


Rrjetet Sociale:

[iconstyle_snapshop_pages]