27 Nentor 2022

Bufe Tirana është një bistro i vogël – Wine Bar në zemër të qytetit, vetëm disa hapa larg nga çdo atraksion dhe në një lokacion shumë të mirë.


 

Kontakt:

  • Adresa: Blv. “Gjergj Fishta” Rruga Reshit Çollaku 1001 Tirana, Albania
  • Nr. Telefoni: 069 318 1149
  • Web: 


Rrjetet Sociale:

[iconstyle_snapshop_pages]