3 Dhjetor 2022

Zahire është zinxhir dyqanesh me produkte organike tradicionale të prodhuara në mënyrë artizanale.

Misioni ynë sot !

T’ju shërbejmë klienteve nga target grupe të pakufizuara shoqërore dhe moshore.
Zahire ka një gamë të gjerë të produkteve shqipëtare nga të gjitha trevat , sektor të rëndesishëm në zahire zënë produktet si trahaja, petka, rroshnica të bëra në mënyrë artizanale me grurë vendi, farë dajthi ,qumësht dhe vezë të fermës .


Kontakt:

  • Adresa: Sheshi Wilson 1001 Tirana, Albania
  • Nr. Telefoni: 069 703 6001
  • Web: 


Rrjetet Sociale:

[iconstyle_snapshop_pages]