6 Dhjetor 2022

Flormar është themeluar në Milano, kryeqytetin e industrisë së modës. Në 1970 filloi prodhimin në Turqi dhe që prej asaj kohe është bërë një markë e domosdoshme për të gjitha vajzat sidomos për gamën e gjerë të produkteve që përmban duke filluar nga blushi,fondatina,ton sysh, rimel, buzëkuq, manikyr, aksesorë dhe produkte për kujdesin e lëkurës. Ne besojmë se ngjyra është thelbi i botës. Flormar dhe cdo ngjyrë është një mjet thelbësor për të shprehur kulturën tuaj dhe pasqyrimin e emocioneve tuaja.


Kontakt:

 • Nr. Telefoni: 0698119988
 • Web: 
 • Email: [email protected]
 • Adresat e dyqaneve:
  Bllok, TEG, QTU, Rr.Barrikadave, Casa Italia, Kristal-Tiranë,
  Flagship center-Durrës,
  Metropol-Lushnje,
  ETC,Gold-Fier,
  Parruce-Shkodër
 • Rrjetet Sociale:

[iconstyle_snapshop_pages]