2 Dhjetor 2022

Farmaci 24 Orë – Prej shume vitesh tashme ne treg me produkte cilesore dhe larmishmeri te tyre. Produkte mjekesore dhe fizioterapeutike. Qendron e hapur per ju 24 ore cdo dite te javes!


Kontakt:

  • Adresa: Rruga Bardhyl, Tirane
  • Nr. Telefoni: 067 208 7300
  • Web: #


Rrjetet Sociale:

[iconstyle_snapshop_pages]