3 Dhjetor 2022

Mobilestop, ndalesa numër një për çdo blerje apo shërbim pajisjesh elektronike si:
1.Celulare
2.Tablet
3.Laptop
4.Aksesorë
5.Shërbime zhbllokimi , programim celularësh dhe kompjuterash laptop


Kontakt:

  • Adresa: Në qendër të Tiranës, në hyrje të rrugës së Kavajes, dyqani nr 5.
  • Nr. Telefoni: 069 555 5561
  • Web: www.mobilestop.al

Rrjetet Sociale:

[iconstyle_snapshop_pages]