iconstyle.al > Modë > Icon Stil > Për të dyja gjinitë! Truket si të ngjani “trendy” pa shumë mundim

Për të dyja gjinitë! Truket si të ngjani “trendy” pa shumë mundim

Që të kombinosh veshjet duhet të pershtatësh stilin personal me veshjet e modës. E bardha, e gjelbra, e zeza dhe bezh e ndritshme, janë të përshtatshme për t’u kombinuar me pothuajse të gjitha ngjyrat e tjera.

Nëse dëshironi që të kombinoni shumë ngjyra atëherë duhet të keni një ngjyrë bazë përmes të cilës do t’i kombinoni rrobat e tjera.Kombinimi i ngjyrave të duhura është i domosdoshëm për të arritur një pamje perfekte.

Këpucët dhe çantën kombinoni çdo herë duke i pershtatur në të njëjtën ngjyrë.

Këto janë mënyrat përmes të cilave mund të kombinoni rrobatDo t’ju sjellim këshilla të cilat janë të nevojshme nëse dëshironi që të mos bëni gabime në përzgjedhjen e veshjes suaj.

 

Nuk janë emaile të mërzitshme!

Regjistrohu për të zbuluar të vërtetat e të famshmëve dhe trendet e momentit.