8 aftësitë e punës që duhet të keni

8 aftësitë e punës që duhet të keni

Përveç aftësive specifike për punën për të cilën po shkoni, punëdhënësit po kërkojnë gjithashtu aftësi të përgjithshme pune. Këto nganjëherë quhen 'aftësi të punësimit' ose 'aftësi të buta'. Këto lloj aftësish do t'ju bëjnë të dalloheni. Edhe nëse...

5 fakte interesante rreth Kullës Eiffel

5 fakte interesante rreth Kullës Eiffel

1-Kulla nuk u krijua të qëndrojë përgjithmonë: Kulla Eifel u ndërtua si një ekspozitë e përkohshme për Panairin Botëror të 1889 në Paris, i cili përkujtoi 100 vjetorin e Revolucionit Francez. Në një përpjekje për të zgjatur jetën...

10 fakte interesante për macet

10 fakte interesante për macet

1. Si kotele kanë 26 dhëmbë qumështi, ose “bebeje”. Si mace të rritura ato kanë 30 dhëmbë të përhershëm. Mos harroni të kujdeseni për ato dhëmbë të bardhë dhe të kryeni pastrime të rregullta dentare. 2. Macet e...

Faqe 2 nga 347 1 2 3 347


Buletin

Më shumë në email

Te Fundit