Ushqimi skandaloz i maternitetit “Geraldina”

Portofol i humbur tek Air Albania

Një qytetar humbi portofolin e tij në stadiumin Air Albania, bashkë me një palë kufje Air Pods. Nëse i gjen, na kontakto në Telegram. Kliko më poshtë për linkun. Mirembrema Me ka humbur nje portofol (cuni) dhe nje...

Ushqimi skandaloz i maternitetit “Geraldina”

Agjencia turistike mashtron klientët

Prsh! Uroj te keni kaluar mire festat se ne u knaqem me VEA Travel! 🤢👎🏻 Beme tour-in e Athines. Tour i thencin, sepse drejtuesja e guides ishte super mashtruese, e paorganizuar, jepte informacione te ngaterruara, vonohej me ore...

Mos merrni kurrë produkt pa faturë tatimore!

Korrupsion! Po punësojnë kë të duan

Profesioni im është mësuese. Formalisht është hapur “ Portali Mësuesit” për punësimin në këtë profesion,duke u vlerësuar nga një provim lëndor,i cili bëhet me llogaritje matematikore zbritëse dhe pikë dosje (vite pune).Sheh rezultate në renditje që të çudisin!Përpos...

Mos merrni kurrë produkt pa faturë tatimore!

Ku janë bursat për studentët ekselentë?

Pershendetje! Shume prej universiteteve QSHA nuk kane derguar listat per studentet ekselente qe perfitojne bursa. Kur shkojme neper financa apo sekretarite e universiteteve thone po te njejtin justifikim. Duket se s'kane ndermend t'i japin. HELP! Denonco në Telegram, kliko...

Mos merrni kurrë produkt pa faturë tatimore!

Tek Spitali i Durrësit mungon mjekimi

Prsh. Kane shume kohe qe thone "do vije sot, do vije neser". Tek Spitali i Durresit mungon Metadoni per perdoruesit e droges. Nuk kemi zgjidhje tjeter, do t'i kthehemi droges prape. Na rrofte mundi. Denonco në Telegram, kliko këtu.

Mos merrni kurrë produkt pa faturë tatimore!

Ndihmë! Më vodhën kuletën

Me kane vjedhur kuleten me 250 mije lek te vjetra brenda, karte ID dhe karte banke tek Pazari i Ri. Karta me inicialet I.D., ju lutem mund ta publikoni. Nese e gjen dikush ka shperblim. T'ju njoftoje juve...

Faqe 1 nga 2 1 2


Newsletter

The more emails

Most Recent
The Snapfood, and you will receive a 10% discount on your first