Momentet kur meshkujt duken më seksi.

Momentet kur meshkujt duken më seksi.

Janë disa gjëra të vogla që i bën ata më seksi se zakonisht.  Mund të jenë të rastësishme, detaje por të bëjnë të kafshosh edhe buzën. 17 momente kur meshkujt janë më seksi. Lexojini dhe nëse janë të...

60 vite stil për meshkuj me Penguin

60 vite stil për meshkuj me Penguin

Marka më e kërkuar për meshkuj Penguin festoi 60 vjetorin e krijimit. Xhaketat nylon, klasikja e Fall flannel do të mbajë të gjithë meshkujt IN sërish me këtë brand. Imazhet e koleksionit të ri tregojnë një mbrëmje të...

Rrëfimet e një tualeti

Rrëfimet e një tualeti

Prej gati pesë vitesh jetoj në një shtëpizë trekatëshe, jo shumë larg nga qendra e kryeqytetit, e zhurmshme, rrugë të shtruara e këtë nuk e zgjodha unë, por mua rrallë më bie të shoh njerëz, pasi nuk dal...

Faqe 91 nga 91 1 90 91


Buletin

Më shumë në email

Te Fundit