5 fakte interesante rreth Kullës Eiffel

5 fakte interesante rreth Kullës Eiffel

1-Kulla nuk u krijua të qëndrojë përgjithmonë: Kulla Eifel u ndërtua si një ekspozitë e përkohshme për Panairin Botëror të 1889 në Paris, i cili përkujtoi 100 vjetorin e Revolucionit Francez. Në një përpjekje për të zgjatur jetën...

Si ta kombinoni buzëkuqin me veshjen tuaj?

Si ta kombinoni buzëkuqin me veshjen tuaj?

Sipas rrotës së ngjyrave, ngjyrat që kundërshtojnë të kuqen janë më të përshtatshmet. Për shembull, e kuqe dhe jeshile. Është e kuptueshme të jeni të shqetësuar për kombinimin e një buzë të kuqe me ngjyra të ndezura, por...

Faqe 1 nga 379 1 2 379


Buletin

Më shumë në email

Te Fundit