Çfarë shënon Fitër Bajrami?

Çfarë shënon Fitër Bajrami?

Fitër Bajrami është festa e cila bëhet pas mbarimit të muajit të Ramazanit.  Emri Fitër Bajram vjen nga ajo se myslimanët para ditës së Bajramit shpërndajnë lëmoshë, solidarizohen me të varfrit, kështu për ta festuar së bashku këtë...

Faqe 1 nga 1162 1 2 1,162


Newsletter

The more emails

Most Recent
Shkarko Snapfood dhe fito 10% ulje në porosinë e parë