ICONstyle > Stil jetese > Udhetime

Shumica e metropoleve më emblematike të botës janë të mbushura plot me qiellgërvishtës dhe fasada shkëlqyese xhami dhe çeliku, por jo të gjitha qytetet janë “pyje” me çimento gri. Nga godinat ngjyrë karamele të Havanës, Kuba deri te shtëpitë…