ICONstyle > Stil jetese > Teknologji

Studiuesit e Universitetit Laval në Kebek të Kanadasë, kanë realizuar një t-shirt që kontrollon frymëmarrjen në kohë reale, pa kabllo apo sensorë të ngjitur në trup, por falë fibrave optike të qepura nga brenda. Detajet e kësaj teknologjie të…

Nuk do të shikoni më asnjë person duke bërë foto dhe “selfie” pranë pishinave publike në Gjermani. Vendi mori këtë vendim për të shmangur “viktimat” e pedofilisë dhe talljeve që bëhen për shkak të linjave trupore. “Ne nuk mund…