ICONstyle > Stil jetese > Kulture

Ernest Hemingway lindi 21 korrik 1899 në Çikago. Ai kaloi rininë i dhënë pas peshkimit e gjuetisë dhe më vonë tregoi historitë e tyre lidhur me këto dy pasione. Në ndërkohë, fillon të merret me gazetari pranë « Kansas…

E bardha është sintetizimi i të gjitha ngjyrave.Është ngjyra e pastertisë,dlirësisë, e pafajësisë,e saktësisë.Simbolizon dritën,diellin,ajrin,shenjtërimin e autoritetin shpirtëror. Ka kuptimin e një qetësie absolute,por me potencial që paraprin shpërthimin, që shpreh dhe karakterin e njerëzve që pëlqejnë këtë ngjyrë. Kur…

Ndoshta nuk do të kemi mundësi t’i shohim ndonjëherë por kemi të drejtën e ëndrrave…Peizazhet e mëposhtmet janë më të bukurat e botës   Anglesey, Uells. Një shteg ranor çon në një kullë vrojtimi në Ishullin Llanddwyn   Koggala,…