ICONstyle > Sex & Love > Seksi & Këshilla

Dëshira seksuale ka nevojë për estrogjen, testosteron, endorfin, zink, antioksidantë dhe melatoninë. Në mënyrë që të marrim këto përbërës shumë të nevojshëm, duhet të konsumojmë disa produkte organike që mund të shërbejnë si viagra natyrale. Çokollata e zezë Selino…