ICONstyle > Sex & Love > Lidhjet

Një studim ka zbuluar se meshkujt inteligjentë janë më pak të prirur t’i tradhtojnë partneret. Hulumtuesit pohojnë se kjo ndodh për shkak se meshkujt e mençur e vlerësojnë më shumë monogaminë, sesa meshkujt me inteligjencë më të ulët. Sa më…

Nuk është nevoja të kthehemi në studime apo kërkime, për të thënë se dialogu dhe komunikimi janë thelbësor, në një marrëdhënie. Duket e lehtë, por në të vërtetë gjërat shpesh nuk shkojnë ashtu siç dëshirojmë. Këtu janë disa indikacione…