ICONstyle > Sex & Love

Bashkëjetesa nuk është gjithmonë miqësore me intimitetin, pasi mund të kalojmë nëpër kohë të vështira, të cilat kërcënojnë reduktimin e numrit të raporteve seksuale në nivele të papërshkrueshme. Sipas studimeve: Të bësh seks çdo ditë përmirëson jetën dhe jo…