iconstyle.al > Modë > Stili i rrugës

Kur flitet për gjatësinë, jemi të gjithë paksa të ndjeshme. Dhe ndoshta shumë prej jush kanë gjetur si një zgjidhje këpucët me taka. Por ka një zgjidhje pa shumë mundime. Pantallonat me fruda japin idenë e gjatësisë. Ato mund…