ICONstyle > Modë > Java e modës

Marka Alexander McQueen, nën drejtimin e Sarah Burton që pas vdekjes së McQueen, gjithmonë ka thyer kufirin për modën e femrave. Dhe tani, marka është gati për të sjellë koleksionin e veshjeve për meshkujt. Gjatë fundjavës, shtëpia e modës…

Për të festuar hapjen e dyqanit më të madh në Japoni, “Dior” prezantoi dje koleksionin e tij “Haute Couture” Pranverë 2017 në Tokio. Veç rishfaqjes së koleksionit origjinal që u prezantua gjatë “Javës së Modës” në Paris në janar,…