iconstyle.al > Modë > Aksesore

Merrni një udhëtim në shkretëtirë, imagjinoni trëndafilin dhe bini në dashuri me qitron. 11 parfumet e reja që duhet të zëvendësoni tani që pranvera ka lulëzuar. 1.Gjithmonë të rinj – Stella McCartney Pop, $72 2.Verë e pafundme – Tom…

Gati për të bërë diçka të re me paraqitjen tuaj? Nëse nuk i keni kushtuar rëndësi rrjeteve sociale së fundmi, piercing janë më elegant se asnjëherë. Nuk po flasim vetëm për një të shpuar më shumë në veshin tuaj….