ICONstyle > Horoskopi > Horoskopi Mujor

Dashi Nëse do të krahasojmë lodhjen dhe ankthin që keni kaluar gjatë muajit korrik dhe gusht, kjo periudhë do të jetë shumë herë më e lehtë për ju. Kini kujdes ndaj propozimeve të reja që do t’ju ofrohen. Në…

Dashi Ditët e para të muajit paraqesin një panoramë pozitive yjore për të lindurit në shenjën e dashit. Yjet stimulojnë idetë e reja, sidomos për personat që punojnë të pavarur dhe do të arrijnë kënaqësi të mëdha profesionale. Një…

Dashi Ditët e para të muajit paraqesin një panoramë pozitive yjore për të lindurit në shenjën e Dashit. Yjet stimulojnë idetë e reja, sidomos për personat që punojnë të pavarur dhe do të arrijnë kënaqësi të mëdha profesionale. Një…

Dashi Muaji korrik do të nisë me pakënaqësitë e qershorit dhe me konfuzionin e muajve të fundit. Pjesa më e madhe e të lindurve në shenjën e Dashit do të ndihen të nervozuar dhe të zemëruar për arsye që…

Dashi Jeni gjithnjë e më afër synimeve tuaja. Nëse keni pasur probleme në aspektin profesional, dy muajt e ardhshëm do të ktheheni sërish në qendër të vëmendjes, por këtë herë si triumfues. E megjithatë, dhjetë ditët e fundit të…

Dashi Venusi vazhdon të qëndrojë në shenjën tuaj zoodiakale. Nëse jeni në pritje të një ngritjeje në detyrë, gjithçka është në rregull dhe shumë shpejt do të merrni një përgjigje pozitive. Gjatë dhjetë ditëve të fundit do të mbyllni…

Dashi Projektet tuaja gjatë dy muajve të fundit kanë qenë të suksesshme, edhe pse ju dëshironi diçka më shumë. Mendojini mirë hapat që do të hidhni në të ardhmen, sepse nëse jeni duke punuar në një kompani private, do…

Dashi Edhe këtë muaj do të ndiheni mjaft energjik dhe do të provoni ndjesi të reja. Ashtu sikurse ka ndodhur çdo vit, edhe këtë radhë, Dielli do të vendoset në shenjën tuaj , më datë 20 mars. Disa prej…

Dashi Ky do të jetë një muaj i rëndësishëm. Besojini instiktit tuaj, sidomos nëse keni pranë njerëz që ju mbështesin. Java e parë e shkurtit do të ketë shumë vlerë për ju. Nëse keni kohë që punoni në një…

Dashi Lidhja mes Hënës dhe Uranit në 5 janar ju injekton energji të reja në qoftë se jeni duke vuajtur nga një periudhë e vështirë e rikthimit pas pushimeve. Hëna e Plotë e 12 janarit shkëlqen drejt e në…

Dashi Që prej muajit tetor po kërkoni të rigjeni qetësinë. Dhjetori do t’ju orientojë drejt një periudhe më premtuese. Nëse jeni diku i punësuar, keni nevojë të ndryshoni ambient. Gjithsesi merrni kohën që ju duhet dhe mos bëni hapa…

Dashi Tregohuni të guximshëm dhe të zgjidhni problemet që keni lënë pas dore që prej shtatorit. Rreth datës 4 mund të ndieni një lloj tensioni. Nëse ushtroni një profesion tuajin në mënyrë të pavarur, duhet të mjaftoheni me mundësitë…