ICONstyle > Horoskopi > Horoskopi Ditor

Dashi Nëse nuk jeni të sigurt për ndjenjat tuaja, mos hyni në lojë, rrezikoni të krijoni ndonjë situatë të pakëndshme, për të cilën mund të pendoheni. Përpara se t’i futeni kokë e këmbë një ndërmarrjeje, do të ishte mirë…

Dashi Merrni pak kohë për t’u menduar mbi mundësitë e reja profesionale, që ju janë ofruar. Më mirë të mos merrni vendime bazuar mbi entuziazmin momental. Nëse vazhdoni të mos ndiheni në lartësinë e duhur në disa situata, ashtu…

Dashi Sot do të merrni pjesë në një aktivitet të rëndësishëm social. Do takoni shumë njerëz të rinj dhe pavarësisht faktit që ambjenti do të jetë pak i mbipopulluar, do ja kaloni shumë mirë. Mes turmës, do ju tërheqë…

Dashi Me mbështetjen e Jupiterit do të përfundoni me sukses një çështje të rëndësishme, që keni kohë me të cilën merreni. Duhet të jeni mirënjohës për aftësitë tuaja bindëse, nëse një mik ndryshon mendje dhe kthehet t’ju takojë. Demi…

Dashi Nëse kultivoni ambicie në karrierë, do keni mundësi të mira për të ecur përpara, duke përfituar nga lëvizjet apo riorganizimet e stafit. Komunikim më i qetë dhe i thellë me të dashurin e zemrës, interesat e përbashkëta shtojnë…

Dashi Do të keni mundësi të shkëlqyera për të bërë një udhëtim. Më në fund fati do të jetë në anën tuaj. Ashtu si gjithmonë, do ti përballoni vështirësitë si fitimtarë. Forma psiko-fizike do të jetë e shkëlqyer. Demi…

Dashi Jeni përballë një zgjedhjeje të rëndësishme, u qëndroni zgjedhjeve të bëra më parë dhe mos hiqni dorë nga autonomia e juaj. Mos i lejoni një familjari t’ju pengojë. Do t’ia dilni të angazhoni në nismat tuaja, duke prekur…

Dashi Nëse me partnerin është krijuar pak tension, mos e vononi çështjen për ta sqaruar. Për të kthyer harmoninë do të jetë më e thjeshtë sesa mendoni! Përfitoni nga mbështetja që ju garanton familja, për të përmbushur zgjedhjet që…

Dashi Planetët kërkojnë të krijojnë dyshime për ato që jeni të sigurt, por nuk do t’ia dalin. Do të reagoni me vendosmëri gjatë një momenti pasigurie. Do të tundoheni t’i tërhiqni përsëri vëmendjen një personi të dashur, por më…

Dashi Hëna te Luani do të ndezë midis jush dhe partnerit zjarr të sedrës dhe xhelozisë. Thojini po dialogut dhe arsyetimit për të zgjidhur problemet. Mos i mbroni miqtë edhe kur nuk kanë të drejtë. Jini më të ekuilibruar…

Dashi Plutoni jo shumë miqësor do t’ju kujtojë se duhet të ndërtoni marrëdhënie të karakterizuara nga ekuilibri i duhur midis rastësisë dhe vetëkontrollit. Vazhdoni të hani në mënyrë të shëndetshme, duke zgjedhur me saktësi ushqime të cilësisë së mirë….

Dashi Edhe pse dini të manovroni më së miri duke u mbështetur në vetvete, mos e refuzoni ndihmën që do t’ju bjerë nga qielli falë një miku. Do të kërkoni dhe do të gjeni, me Marsin dhe Venusin që…