ICONstyle > Men

Shpesh herë femrat kanë preferencat e tyre sa u përket meshkujve ideal. Disa i dëshirojnë të gjatë, disa të shkurtër. Mirëpo, cila do të ishte preferenca juaj nëse do të zgjidhnit në mes të eksploruesve, ndërtuesve, drejtorëve apo negociatorëve?…

Çfarë thonë specialistët? Meshkujve u pëlqejnë shumë përkëdheljet. Veshjet intime Nëse vishesh me të brendshme seksi dhe me taka, sigurisht që do kesh sukses, por gjithmonë nëse di t’i mbash si duhet. Sepse për ata veshja më seksi është…

Rënia e flokeve ose, siç njihet ndryshe në gjuhën mjekësore, Alopecia, është sëmundja e rënies të flokëve në forme vatrash (Alopecia areata) ose në te gjithë lekurën e kokës (Alopecia totalis). Humbja e flokeve për meshkujt mund të paraqitet që…

Shpesh duam që të famshmit të jenë të sinqertë, por disa gjëra të mos na i thonë më mirë. Pas publikimit të filmit “Dunkirk”, këngëtari dhe aktori Harry Styles dha një intervistë , që konsistonte në përgjigje të shkurtra…

Mozzik tashmë ka një karrierë dhe ata që preferojnë muzikën apo rrymën e tij e mbështesin plotësisht këtë ide. Vitet  e fundit kanë qenë të mbushura me hite nga reperi, si “Kokaina”, “Premtimet”, “Tony Montana”, “Dhezu” etj., të cilat…