ICONstyle > Bukuri > Mireqenie

Këpucët dhe shapkat e sheshta, jo të strukturuara mund të ju shkaktojnë dëme në këmbët tuaja. Kështu ka paralajmëruar një eksperte në SHBA, pas një hulumtimi rreth asaj se çka mund të dëmtojë shëndetin e këmbëve. Christina Long, thotë…

Me kalimin e kohës, metabolizmi i njeriut ngadalësohet. Lexoni më poshtë se si duhet të ushqeheni në bazë të moshës suaj në mënyrë që ta përshpejtoni metabolizmin dhe ta ruani më lehtë linjën trupore… Periudha 20 vjeçare Kur jeni…

Në mëngjes të gjithë vrapojnë me stomak të zbrazët, sepse ju duket e logjikshme që kështu do ta detyrojnë trupin t’i djegë ushqimet e grumbulluara dhe ta humbin më shpejt peshën e tepërt. Eksperti i fitnesit, Brad Schoenfeld, autor i…

Bëni dy hërë në javë ushtrimë gjimnastikore të lehta Merrni herë pas herë tableta multivitamine Jetoni në ambiente që nuk janë të ftohta Bëni plazh çdo vit dhe shtrihuni në rërën e mëngjesit dhe pasdites Pini sa më shumë…

Diabeti është sëmundje, nga e cila preken të moshuarit dhe të rinjtë. Shkaku më i shpeshtë është stresi, e po ashtu edhe ushqimi jo i shëndetshëm dhe jo i rregullt. Me shtimin në peshë, shtohet edhe rreziku për t’u…