ICONstyle > Bukuri > Keshilla Bukurie

Dëshironi flokë të gjatë dhe të shëndetshëm? Një ndër problemet kryesore që përballen shumë vajza e gra, janë flokët që rriten ngadalë, ose kanë pësuar rënie. Në ndihmë i vjen kjo maskë natyrale, pa koncentrate dhe pa materiale kimike…