ICONstyle > Bukuri

Këpucët dhe shapkat e sheshta, jo të strukturuara mund të ju shkaktojnë dëme në këmbët tuaja. Kështu ka paralajmëruar një eksperte në SHBA, pas një hulumtimi rreth asaj se çka mund të dëmtojë shëndetin e këmbëve. Christina Long, thotë…